top of page

arsènikes

L'art més viu que mai

Som una companyia de teatre musical amateur i cinema formada l’any 2018 per un grup d’amics, dirigida per Roc Gussinyer i Emma Miró. Actualment desenvolupem els nostres assajos en el barri del Congrés-Indians, al Centre Cívic Can Clariana.

Ja portem a les esquenes produccions i adaptacions teatrals com INNUENDO, BEETLEJUICE, HEATHERS i actualment TOT SON RUMORS, igual que diverses produccions audiovisuals originals com CONSEJOS A GUSSI o DAY-O

L'objectiu d'Arsènikes és apropar el teatre musical als adolescents, tractant temàtiques  

que preocupen al jovent actual i parlem de la seva (i al cap i a la fi, de la nostre) realitat. També busquem demostrar que, tot i ser una companyia formada per actors i actrius d’entre 15 i 23 anys, podem arribar a portar als escenaris propostes treballades al nivell d’altres fetes per adults.

El nostre segell únic? L’humor negre, la provocació, el sarcasme, la ironia, la caricatura, el “cachondeo” i el riure com a crítica social. Com a residents a Can Clariana participem activament en la programació de les activitats, en el creixement del centre i en la representació dels joves del barri en la realització de projectes artístics.

bottom of page